Vratari Hajduka za Velikog Vladimira

Foto: Naš Hajduk

Na inicijativu trenera iz Hajdukove vratarske škole ime jednog od najvećih ikada koji je stao među vratnice upisano je u park Za sva vrimena. Naravno, riječ je o Vladimiru Beari ili kako su ga s potpunim pravom zvali Veliki Vladimir.

– Vladimir Beara nam je uzor prema kojem stremimo i na kojeg se ugledamo. Sretni smo što je vratarska škola ponijela njegovo ime i što će njegovo ime biti među tisućama navijača urezano na Poljud zauvijek, rekao je trener iz Hajdukove škole vratara „Vladimir Beara“.

Upisivanjem Vladimira Beare u park Za sva vrimena formiran je i najveći trolist Hajduka koji je ikad zajedno igrao. Među navijačima naći će se imena Frane Matošića, Bernarda Vukasa i od danas Vladimira Beara.

– Kada smo krenuli s prikupljanjem za ime Vladimira Beare odmah su se uključili vratari svih generacija i iznos je praktički skupljen u jednom danu što pokazuje koliko nam svima on znači, prenio nam je kolika je Bearina važnost trener iz škole vratara „Vladimir Beara“.

Ako još uvijek niste, a želite postati donator možete to napraviti na sljedećoj poveznici, poručuju iz udruge Naš Hajduk.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter