Zakazana izborna skupština udruge navijača White Stones

Foto: White Stones
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon punih 11 godina, u petak 23. kolovoza s početkom u 19 sati, u Pivnici Kahli beer (Marofska 48, Kučan Marof) održati će se izborna skupština Udruge navijača White Stones.

Skupštinu saziva Predsjednik zbog izbora za novo vodstvo Udruge navijača te usklađivanja Statuta Udruge sa Zakonom o udrugama.

Pravo biranja stječe se učlanjivanjem u Udrugu navijača koje će se odvijati u vremenskom periodu pola sata do skupštine. Članarina za 2019. godinu iznosi 50 kn. Učlanjivanjem izravno doprinosite radu Udruge.

Na skupštini biti će postavljena i kutija za donacije za Udrugu, kako bi planirane akcije mogle krenuti što prije u realizaciju.

Ovim putem pozivamo i apeliramo na sve bivše, sadašnje i buduće Stonse, mlade i stare da se odazovu na ovu skupštinu pošto je riječ o prekretnici i ključnom događaju za daljnje funkcioniranje navijačke skupine te njezinu budućnost.

White Stones


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email