Završena ‘era Bulata’: Šibenik je, nakon Ivana, napustio i njegov brat Josip

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Redove šibenskog prvoligaša danas je službeno napustio i Josip Bulat, predsjednik Nadzornog odbora Šibenika podnio je ostavku na funkciju koju je obavljao od ljeta 2017. godine do danas.

Josipov sin Marko u veljači je transferiran iz Šibenika u redove Dinama s kojim je postpisao suradnju do konca lipnja 2027. godine. Mladi kapetan ‘Narančastih’ ostao je na Šubićevcu do konca prošle sezone, a neslužbena odšteta koju su ‘Plavi’ platili za njegove usluge iznosi oko 2,5 milijuna eura, od čega sukladno ugovoru sa šibenskim klubom znatan dio iznosa pripada igraču.

Šibenski prvoligaš tako je završio svoju ‘eru Bulata’. Podsjetimo, jučer je klub službeno napustio i Josipov mlađi brat Ivan, koji je četiri godine obavljao funkciju sportskog direktora.

‘Narančasti’ su evidentno u procesu ‘velikog remonta’, osim predsjednika NO-a i sportskog direktora, vlasnici trebaju riješiti i pitanje glavnog trenera prve momčadi. Trener Sergi Escobar nakon završetka sezone otišao je u Castellon, a kao glavni favorit za njegovog nasljednika spominje se također Španjolac Mario Rosas, čiji je posljednji angažman bio upravo u Castellonu, s kojim kolumbijski suvlasnici kluba imaju poslovnu suradnju.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email