Zbog koronavirusa u redovima Bijelo-plavih odgođen susret Istre 1961 i Osijeka

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zbog potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom odgođen je i treći susret 9. kola HT Prve lige. Nakon što je ranije došlo do otkazivanja utakmica između Lokomotive i Hajduka te Gorice i Rijeke poslijepodne je potvrđeno da se predstojećeg vikenda neće igrati ni dvoboj između Istre 1961 i Osijeka koji je bio na rasporedu u subotu od 15 sati na Aldo Drosini u Puli.

Kako je potvrđeno iz tabora Bijelo-plavih testiranjem je utvrđeno da su sedmorica igrača Osijeka zaražena koronavirusom. Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze neophodno je utakmicu odgoditi dok nadležni epidemiolozi ne donesu rješenje o daljnjem postupanju.

Prema pravilima natjecanja susret se odgađa ako je bar šest igrača zaraženo ili u samoizolacija, a treba se potom odigrati u prvom slobodnom idućem terminu koji odredi povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni.U krnjem 9. kolu HT Prve lige tako će se u petak odigrati susret Varaždina i Slaven Belupa dok u nedjelju Šibenik dočekuje Dinama.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter