Zbog povećanog interesa: Novi datum upisivanja imena u Park

Foto: Maja Prgomet
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Od svečanog otvaranja parka Za sva vrimena sve većom brzinom zauzimaju se mjesta u njemu. Mjesto za vječnost uz Hajduk primamljiva je ideja za svakog navijača Hajduka, a do 31. kolovoza svi koji žele mogu upisati svoje ime i naći se u Parku već na jednoj od domaćih utakmica u rujnu. 

“U Parku je sve manje mjesta, a sve više interesa navijača pa smo im odlučili otvoriti priliku da u narednih mjesec dana upišu svoje ime na Poljud. Vjerujemo da će do kraja kolovoza većina prednje strane biti popunjena”, najavio je novi rok za upis imena u park Za sva vrimena voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Najpopularnije je slovo D na kojem je ostalo manje od 40 mjesta i u narednim danima se može očekivati da će biti do kraja popunjeno. Uz njega manje od sto mjesta ostalo je na slovu J i kada se mjesta i na njemu zauzmu dva središnja slova će biti u cijelosti popunjena.

“Pozivamo sve navijače da iskoriste priliku dok mjesta u Parku još uvijek ima i već za mjesec dana osiguraju svoje ime zabilježeno u povijesti Hajduka”, pozvao je navijače Mikulić.

U projektu Za sva vrimena do sada je sudjelovalo više od 4500 donatora. S prednje strane Parka se nalazi 2800 mjesta na kojima je više od tisuću imena već upisano, a još toliko donatora ostvaruje pravo rezervacije.

U proteklih pet godina prikupljeno je više od 17 milijuna kuna, a ako se i ti želiš priključiti brojnim navijačima Hajduka i upisati ime u Park svih navijača Hajduka to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/park/.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter