Zebec sudi derbi Dinama i Hajduka

Izvor: YouTube/HNTV Screenshot
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

HNS je odredio suce za zaostale utakmice 14., 13. i 12. kola koje se igraju sljedeći utorak i srijedu, 26. i 27. siječnja. Mario Zebec iz Cestice tako je postavljen za glavnog arbitra derbija Dinama i Hajduka koji je kao zaostali susret 13. kola na rasporedu u srijedu od 17:05 na Maksimiru. Njemu će pomagati Jerko Crnčić (Vrbovec), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a u VAR sobi će biti Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat derbija je Ante Vučemilović iz Osijeka dok će suce kontrolirati Tomislav Šetka iz Đakova.

U utorak od 17 sati Lokomotiva u sklopu 14. kola u Kranjčevićevoj dočekuje Šibenik, a utakmicu će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca zajedno s Kristijanom Novoselom (Valpovo), Ivanom Janićem (Ilok) i Andrejom Burilom (Osijek). Za VAR će biti zaduženi Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat duela je Krešimir Glavina iz Preloga, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

U srijedu od 15 sati na rasporedu je zaostali susret 12. kola u kojem se u regionalnom dvoboju na Aldo Drosini u Puli sastaju Istra 1961 i Rijeka. Utakmica je pripala Ivana Vučkoviću iz Zagreb te asistentima Ivanu Mihalju (Velika Gorica), Dejanu Vukoviću (Zagreb) i Marko Cestariću (Sisak). U VAR sobi će biti Marko Matoc (Zaprešić) i Igor Krmar (Zagreb). Za delegata utakmice je postavljen Zlatko Stanković iz Zagreba dok je kontrolor suđenja Zlatko Šimčić iz Koprivnice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email