Ženska nogometna selekcija starta u subotu, Žganec i Vidaček treneri ženskih kategorija

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon upućenog poziva i iskazanog velikog interesa za upis u ženske nogometne selekcije, definirani su i prvi važni elementi ovog velikog projekta u nastajanju.

Prvi trening ženskih kategorija seniorki (djevojaka starijih od 16 godina) i kadetkinja (djevojaka između 14 i 16 godina starosti) održat će u subotu 25. srpnja u 10 sati na igralištu našeg nogometnog centra u Hrašćici. 

Trener seniorskog sastava bit će Velimir Žganec, ujedno i trener kadeta pri NK Varteksa, dok će trener kadetkinja U-16 biti Denis Vidaček, inače trener mlađih nogometnih kategorija našeg kluba. Nakon prvog treninga planiran je dogovor oko daljnjih termina treninga te prigodno druženje svih sudionika i roditelja naših nogometašica.

Što se tiče mlađih selekcija (djevojčica rođenih 2007. godine i mlađih), one se mogu priključiti redovnom radu muških mlađih kategorija (kako je dozvoljeno propisima nogometnog saveza), te će se prije početka školske godine definirati nova kategorija djevojčica do 13 godina starosti.

Ženska selekcija nogometnog kluba Varteks priključit će se u 2. Hrvatsku nogometnu ligu Sjever od nadolazeće natjecateljske sezone pa možemo reći da naš grad dobiva još jednog nacionalnog ligaša u ženskim sportskim kategorijama.

Navedene dvije selekcije bit će 12. i 13. nogometna kategorija našeg kluba što govori o velikim ambicijama u radu s najmlađima. Izgradnjom trening centra, klub je snažno krenuo u razvoj mlađih selekcija, te je cilj napredovati u najviši rang domaćeg nogometa kroz kratkoročno razdoblje.

Pozivaju se djevojke da se jave na telefon 095 522 6566 kako bi saznale sve o novoj Varteksovoj selekciji i treninzima.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email