Živi su! Davor Šuker u petak se obraća javnosti povodom posljednjih događaja u i oko hrvatskog nogometa

Foto: Krešimir Kundić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Konačno. Stižu nam i prve naznake reakcija iz Hrvatskog nogometnog saveza povodom pravomoćne presude Zdravku i Zoranu Mamiću, porezniku Milanu Pernaru i ‘polivalentnom’ igraču sustava – Damiru Vrbanoviću.

Glasnogovornik Saveza Tomislav Pacak poslao je poziv medijima da se odazovu na sutrašnju konferenciju za medije na kojoj će predsjednik Saveza, Davor Šuker, govoriti o aktualnim događajima.

‘Aktualnih događaja’ ne nedostaje, tragikomično je što se – o konačnosti presude, otvorenom ratu zbog odnosa u sudačkoj organizaciji Saveza i svemu što se ‘iza brda valja’ – koristi termin ‘aktualni’, kada je riječ o postojanom dugoročnom stanju u hrvatskom nogometu, no, to su već teme za, očito, ‘besmislene’ rasprave’.

Kako bilo, sutra nas (s početkom u 12:30 sati) čeka ‘par dubokoumnih’ od predsjednika institucije kojoj je Republika Hrvatska u ime građana prepustila upravljanje nogometom u državi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter