Zoran Arsenić napušta Rujevicu?

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Stoper Zoran Arsenić mogao bi prijevremeno napustiti Rijeku. 26-godišnjak je na Rujevicu stigao početkom rujna prošle godine na posudbu iz Jagiellonije te je uz mogućnost otkupa ugovora trebao ostati minimalno do konca aktualne sezone.

No, prema informacijama poljskih medija njegov agent razmatra da do konca zimskog prijelaznog roka, koji za klubove Ekstraklase traje do 24. veljače, dođe do raskida ugovora s Rijekom obzirom da su za njegove usluge zanimanje pokazali Wisła Kraków i Raków Częstochowa.

Arsenić je u aktualnoj sezoni u dresu Rijeke upisao deset nastupa te se kod trenera Simona Rožmana nije uspio izboriti za status prvotimca. Ponikao je u Osijeku iz kojeg je odlazio na posudbe u Višnjevac, Segestu i Sesvete. Za Bijelo-plave je ukupno odigrao 47 utakmica prije nego što je u ljeto 2017. godine preselio u Wislu Krakow gdje je igrao do siječnja prošle godine. Potom je odjenuo dres Jagiellonije , a u Ekstraklasi je do sada ukupno upisao 87 nastupa u kojima je postigao tri gola.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email