Zoran Arsenić stigao na posudbu na Rujevicu

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Najave poljskih medija o dolasku Zorana Arsenića na posudbu u Rijeku iz Jagiellonije Białystok dobile su i službenu potvrdu. 26-godišnji obrambeni igrač na Rujevici će provesti minimalnu godinu dana, a klub s Rujevice potom ima opciju otkupa njegovog ugovora.

“Odluka o dolasku u Rijeku bila je vrlo lagana. Nakon interesa od strane Rijeke krenulo se u realizaciju, znam kakav je Rijeka klub, kakve su mogućnosti i očekivanja. O Rijeci, ljudima u klubu i oko njega, od nikoga nisam čuo niti jednu negativnu riječ. Čuo sam samo sve najbolje i to mi je također uvelike olakšalo odluku.”, izjavio je novi nogometaš Rijeke.


Arsenić je ponikao u Osijeku iz kojeg je odlazio na posudbe u Višnjevac, Segestu i Sesvete. Za Bijelo-plave je ukupno odigrao 47 utakmica prije nego što je u ljeto 2017. godine preselio u Wislu Krakow gdje je igrao do siječnja prošle godine. Potom je odjenuo dres Jagiellonije , a u Ekstraklasi je u tom periodu ukupno upisao 87 nastupa u kojima je postigao tri gola.

Primarno igra na poziciji stopera, ali kao polivalentni igrač može pokriti i obje bočne pozicije u obrani.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email