Zoran Mamić novi sportski direktor Dinama (VIDEO)

Foto: Al Ain
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zoran Mamić se vratio u Dinamo. Bivši igrač, sportski direktor i trener Plavih, kao i osoba koja je nepravomoćno osuđena na 4 godine i 11 mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, danas je potvrđen kao novi sportski direktor kluba iz Maksimira.

>> DTSM: Mogući povratak Zorana Mamića je ruganje Dinamovcima, ali i hrvatskim zakonima

Uz njega je na poziciju direktora škole imenovan njegov dugogodišnji pomoćnik Damir Krznar dok je trener vratara u omladinskoj školi postao Tomislav Butina. Ivan Štefanić se vraća kao kondicijski trener mlađih kategorija, a analitičar u školi će biti bivši glasnogovornik Plavih Vedran Attias.

Zoran Mamić je u lipnju prošle godine u Aferi Godot zajedno sa svojim bratom Zdravkom te Damirom Vrbanovićem i Milanom Pernarom na Županijskom sudu u Osijeku proglašen krivim za izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz GNK Dinama dok je državni proračun oštećen za 12,2 milijuna kuna što očito nije bila prepreka aktualnom klupskom vodstvu da ga vrati u Maksimir.

Danas 47-godišnji Mamić je nakon kraja igračke karijere od 2007. do 2016. godine bio sportski direktor, a potom i trener Plavih. U tri sezone na klupi Dinama je osvojio tri prvenstva i dva kupa. U ljeto 2016. godine odlazi iz kluba da bi preuzeo Al Nassr, a potom je radio i u Al Ainu te Al Hilalu gdje je dobio otkaz u travnju ove godine.

Konferencija za medije:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter