Zoran Zekić postao novi trener Slaven Belupa

Foto: NK Slave Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nasljednik Deana Klafurića na klupi Slaven Belupa postao je Zoran Zekić. 47-godišnjak je posljednji angažman imao u mađarskom Diosgyoru kojeg je preuzeo u teškoj situaciji u siječnju ove godine te na koncu nije uspio izboriti ostanak u prvom rangu tamošnjeg nogometa nakon čega je napustio momčad. Riječ je o klubu iza kojeg stoji Lorinc Meszaros koji je ujedno ključna figura Osijeka i Akademije Puskas.

Zekić je upravo u Osijeku ostvario najdublji pečat u hrvatskom nogometu obzirom da ga ja vodio tri i pol godine. Klupu Bijelo-plavih je nakon 152 utakmice napustio u ožujku 2019. godine, a posebno se pamti ljeto 2017. godine kada je u kvalifikacijama europske lige prošao Santa Colomu, Luzern i PSV da bi ga u play-offu porazila Austrija Beč. U dva navrata radio je i u moldavskom Sheriffu s kojim je dva puta osvojio tamošnje prvenstvo. Prve trenerske korake napravio je u Maksimiru, a kao pomoćni trener radio je u Sesvetama.

Debi na klupi imat će u sklopu 8. kola HT Prve lige u kojem Farmaceuti 11. rujna gostuju kod Rijeke na Rujevici.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter