Search
Close this search box.

Rasplet krize u Varaždinu: Mumlek i Brezovec sporazumno raskinuli suradnju s klubom

Foto: NK Varaždin

Kako smo tijekom dana prenijeli, ambicioznog drugoligaša NK Varaždin trese kriza koja je posljedica lošijih rezultata u posljednjim kolima. Rasplet ove krize dogodio se danas nakon susreta sa Zadrom, u kojem je Varaždin na domaćem travnjaku odigrao neriješenih 2-2 (0-2), te je sada u posljednjih pet kola 2. HNL na učinku od jedne pobjede, jednog remija i tri poraza.

>> Problemi u Varaždinu, Mumlek potjerao Brezovca iz kluba?

Varaždinski drugoligaš prvo je po završetku susreta sa Zadrom obavijestio javnost da se trenutno prvoplasirani klub druge lige sporazumno rastao s 32-godišnjim veznjakom Josipom Brezovcem, koji je ugovorno s Varaždinom bio vezan do konca svibnja 2020. godine.

Uslijedila je vijest i o sporazumnom raskidu ugovora s trenerom prve momčadi Miljenkom Mumlekom. Službena Facebook stranica prenosi da se “u zajedničkom razgovoru došlo do zaključka da je za dobrobit kluba u ostvarivanju zacrtanih rezultata (plasmana u viši rang natjecanja) potrebna šok terapija uslijed mini krize u kojoj se trenutno momčad našla s još četiri kola do kraja zimskog dijela prvenstva i utakmice kupa protiv HNK Rijeka”.

 

 

Ljestvica

Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter