Search
Close this search box.

Remi Gorice i Intera u Velikoj Gorici (VIDEO)

Grafika: HNK Gorica

U pretposljednjoj utakmici 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige Gorica i Inter su, pred 1 447 gledatelja u Velikoj Gorici, odigrali neriješenih 1-1 (1-0).

Strijelac za domaće bio je Maslowski, dok je za goste mrežu zatresao Bosec.

Dosta su oprezno obje momčadi igrale u prvom dijelu utakmice. Inter je bio nešto aktivniji i konkretniji, no i dalje je takav pristup bio nedovoljno kvalitetan za ozbiljnije situacije pred Kahlininim vratima.

Prvu priliku na utakmici vidjeli smo u 30. minuti kada je Marin Galić s desne strane gostujućeg napada dodao povratno za Tsoneva, no njegov snažan udarac s nekih 18 metara odlazi malo pored vratnice.

Do vodstva Gorica dolazi iz slobodnog udarca u 36. minuti. Prizemno je pucao je Maslowski, a 21-godišnji slovenski vratar Frelih Žiga vrlo loše reagirao i lopta je završila u mreži za 1-0 Gorice.

Inter do izjednačenja stiže nakon lijepe akcije u 58. minuti. Serderov je kvalitetno proigrao Mamuta (ušao dvije minute prije umjesto Mitrovića) na lijevoj strani napada, a 22-godišnjak odlično pronalazi na drugoj vratnici Boseca koji sigurno realizira priliku za 1-1.

U 61. odlična situacija za Inter. Ponovno je Serderov pronašao Mamuta, no njegov udarac brani Kahlina i odbija u korner.

Tri minute poslije napokon prijeti i Gorica. Maslowski je pronašao usamljenog Mathieua, no njegov udarac s nekih 17 metara ipak odlazi malo iznad okvira gostujućih vrata.

U 67. su domaći igrači i klupa tražili kazneni udarac zbog Galićevog igranja rukom nakon udarca Mathieua, no Bebek je odlučio da to nije situacija za najstrožu kaznu.

U 77. Vego ubacuje s lijeve strane gostujućeg napada, u sredini je na skoku najviši Tsonev no njegov udarac glavom s nekih šest metara odlazi iznad okvira.

Dvije minute poslije Gorica je imala odličnu situaciju nakon ubačaja iz kuta, no Dvorneković na drugoj vratnici malo kasni na loptu i propušta ju poslati u nebranjenu mrežu.

U 84. odlična prilika za Goricu. Loše je reagirala obrana gostiju na prizemni ubačaj s lijeve strane domaćeg napada, u sredini je prvi na lopti Mathieu no Frelih upisuje odličnu obranu i čuva mrežu netaknutom. U nastavku akcije lopta dolazi do Ndiayea čiji udarac odlazi pored vratnice.

Pet minuta poslije Gorica opet prijeti, novi okršaj Mathieu-Frelih i ponovno slovenski vratar izlazi kao pobjednik.

Do kraja vrlo uzbudljivog drugog poluvremena (četiri minute nadoknade), usprkos vrlo angažiranom pristupu i želji za pogotkom s obje strane, nismo vidjeli pravih situacija pred vratarima.

Gorica u sljedećem kolu dočekuje Osijek, a Inter će biti domaćin Istri 1961. Program 1. kola zaključuje se sutra okršajem Hajduka i Istre 1961 na Poljudu (20h).

Ljestvica

Rezultati by SofaScore

Ranije objavljeno:

U pretposljednjoj utakmici ovosezonskog izdanja 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige u Velikoj Gorici se s početkom u 21 sat sastaju Gorica i Inter Zaprešić.

Redove zaprešićkog Intera su pred početak sezone napustili Karlo Muhar, koji je otišao u poljski Lech iz Poznana, Josip Brezovec, Steven Luštica i Goodness Ajayi, dok su se s posudba u matične klubove vratili Jasmin Čeliković, Mamadou Mbaye, Robert Mišković i Andrej Šimunec. U Zaprešić su pak stigli Tomislav Mazalović, Ziga Frelih, Marin Galić, Frano Mlinar i Milan Savić.

Goricu su od važnijih igrača napustili Giorgi Mchedlishvili i Godfrey Oboabona, dok su momčad pojačali Maks Juraj Celić iz Varaždina, Nasiru Moro i Matthew Steenvoorden.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, a pomoćnici će mu biti Borut Križarić iz Čakovca i Mario Pepur iz Splita.

Treneri Sergej Jakirović i Samir Toplak na travnjak su se odlučili poslati sljedeće sastave:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter