Search
Close this search box.

AEK predstavio Roberta Ljubičića

Foto: AEK

AEK je posljednjeg dana prijelaznog roka u Grčkoj kompletirao transfer Robert Ljubičića iz Dinama. Zadnji vezni koji je u plavom dresu najčešće igrao na poziciji lijevog beka stavio je potpis na ugovor koji vrijedi do ljeta 2029. godine.

Prema informacijama Sportskih novost Dinamo će dobiti odštetu od 3,5 milijuna eura, a dodatni bonusi do pola milijuna eura ovise o tome hoće li AEK ući u skupine europskih natjecanja. Uz to je dogovoreno i 10% od eventualnog budućeg transfera. Zanimljivo da su protiv ovog posla, a nastavno na ljetošnje nemile događaje između dva kluba, glasovali Dubravko Skender i Ivan Nauković koji u Izvršnom odboru predstavljaju navijači korpus.

24-godišnjak je u zagrebački klub pristigao u ljeto 2022. godine iz bečkog Rapida za odštetu od 3 milijuna eura, a u proteklom periodu je upisao 78 nastupa u kojima je zabio šest golova dodavši i devet asistencija. Osvojio je prvenstvo Hrvatske i dva superkupa. Za vrijeme boravka u Hrvatskoj odlučio je i da će u budućnosti biti na raspolaganju Vatrenima iako je igrao za mladu reprezentaciju Austrije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter