Antonio Marin i Mirko Marić pozitivni na COVID-19

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometaši Antonio Marin i Mirko Marić pozitivni su na koronavirus, priopćio je njihov klub AC Monza u koji su pristigli proteklog prijelaznog roka iz Dinama i Osijeka.

U talijanskom drugoligašu ukupno je zabilježeno devet pozitivnih slučajeva od kojih se dva odnose na članove stručnog stožera dok su od igrača uz Marina i Marića pozitivni i Davide Bettella, Michele Di Gregorio, Eugenio Lamanna, Nicola Rigoni te Mario Sampirisi. Svi zaraženi su asimptomatični te se trenutno nalaze u kućnoj karanteni dok je ostatak momčadi nastavio s treninzima.

AC Monza je u uvodna dva kola nove sezone Serie B ubilježila dva remija, a sraz sa Vicenzom koji je trebao biti igran predstojećeg vikenda je odgođen.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email