Armada nezadovoljna novim dizajnom trećeg dresa Rijeke

Screenshot: HNK Rijeka / You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Najvatreniji navijači Rijeke okupljeni u skupinu Armadu negativno su reagirali na novi dizajn trećeg dresa kluba. Naime, s Rujevice su proteklog tjedna predstavili novi retro dizajn dresa koji je nastao s ciljem prikaza svih povijesnih grbova kluba i pripadajućim im bojama. Tom prilikom se također kao godina osnutka kluba uzima 1906. što također nije po volji navijačima obzirom da se donedavno kao godina osnutka smatrala 1946. godina.

Iz kluba navijača Armada Rijeka su ovom prilikom putem Facebooka priopćili:

Klub navijača Armada Rijeka ovim putem ima potrebu izraziti svoje mišljenje i nezadovoljstvo povodom nastupanja HNK Rijeke u novim tzv. „retro“ dresovima, u bilo kojoj utakmici koja će se održati u budućnosti, počevši od najavljene u nedjelju protiv HNK Šibenik.

Svi mi koji naš klub pratimo malo duže dobro znamo kako je godina osnutka HNK Rijeke 1946. (kao NK Kvarner), a u daljnje objašnjavanje povijesti ovom prilikom ne želimo ulaziti. Ovim putem se izrazito protivimo takvim postupcima kojima se mijenja naša povijest, godina osnutka, a sada očito i dres, pa samim time i naše klupske boje, a dobro se zna da su to plava i bijela. Za druge boje na dresu nema mjesta, pa bio on i treći ili trening dres.

Stoga ovom prilikom apeliramo na inicijatore ove ideje da se ne vode modernim europskim trendovima, već da za promjenu poslušaju mišljenje navijača, odnosno članova kluba.

Sve u svrhu poboljšanja rada, vizualnog identiteta, te općenito za boljitak HNK Rijeke – jer ipak je klub iznad svakog pojedinca, pa i nas!

Zato pozivamo sve navijače da prije svega dođu na utakmicu protiv Šibenika poderu grla i pruže podršku igračima jer oni to zaslužuju te da dođu u dresovima i bojama najdražeg nam kluba PLAVO – BIJELIM!“, poručili su iz Armade.

Novi dres Rijeke premijeru bi trebao imati u nedjelju kada je na rasporedu dvoboj 6. kola HT Prve lige u kojem na Rujevici gostuje Šibenik. Kako dres izgleda pogledajte u videu:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email