Bad Blue Boysi pozvali na kupnju virtualnih ulaznica za utakmicu Futsal Dinama

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bad Blue Boysi su objavili poziv na kupnju virtualnih ulaznica za utakmicu Futsal Dinamo – AFC Universitas koja se igra 19. lipnja u Domu sportova II. Prijenos utakmice će biti organiziran na YouTube kanalu Futsal Dinama.

Simbolična donacija za virtualnu ulaznicu iznosi 10 kuna, a Futsal Dinamo će svakom kupcu koji to želi, poslati primjerak ulaznice i program utakmice na e-mail adresu.

“Futsal Dinamo je Klub koji postoji zbog svojih navijača i neizmjerno nam je drago što i na ovakav način želite napuniti Dvojku. Ovim putem Boysi su još jednom iskazali svoju vjernost, veličinu i snagu i uskočili onda kada je pomoć najpotrebnija. Nismo mi sad ništa bez Vas, Vi ste nam duša, srce, a i glas! – poručili su iz kluba.

Poziv Bad Blue Boysa prenosimo u cijelosti:

“Nakon nogometnog, nastavlja se i malonogometno prvenstvo, a naš klub u petak igra protiv splitskog AFCU.

Nažalost, dvoranski sportovi još uvijek nisu dobili zeleno svjetlo za povratak publike na utakmice pa će u ovoj utakmici izostati podrška s tribina našim igračima.

S obzirom da je tek jučer donešena odluka da se ova utakmica igra bez publike, Bad Blue Boysi pozivaju navijače Dinama da naš klub podržimo makar simboličnom kupnjom “ulaznica” tj donacija u iznosu od 10 kuna.

Neka nam cilj bude prodati 3000 ovakvih “ulaznica” i “puna dvojka” u kojoj se igra ova utakmica! To bi bila prava poruka ohrabrenja našim igračima, a dalje je onda sve na njima.

Uplatnice sa žigom Bad Blue Boysa se od danas mogu uzeti u BBB Fan shopu ili skinuti u pdf-u.

BAD BLUE BOYS“


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter