Bad Blue Boysi pozvali na kupnju virtualnih ulaznica za utakmicu Futsal Dinama

Foto: Futsal Dinamo

Bad Blue Boysi su objavili poziv na kupnju virtualnih ulaznica za utakmicu Futsal Dinamo – AFC Universitas koja se igra 19. lipnja u Domu sportova II. Prijenos utakmice će biti organiziran na YouTube kanalu Futsal Dinama.

Simbolična donacija za virtualnu ulaznicu iznosi 10 kuna, a Futsal Dinamo će svakom kupcu koji to želi, poslati primjerak ulaznice i program utakmice na e-mail adresu.

“Futsal Dinamo je Klub koji postoji zbog svojih navijača i neizmjerno nam je drago što i na ovakav način želite napuniti Dvojku. Ovim putem Boysi su još jednom iskazali svoju vjernost, veličinu i snagu i uskočili onda kada je pomoć najpotrebnija. Nismo mi sad ništa bez Vas, Vi ste nam duša, srce, a i glas! – poručili su iz kluba.

Poziv Bad Blue Boysa prenosimo u cijelosti:

“Nakon nogometnog, nastavlja se i malonogometno prvenstvo, a naš klub u petak igra protiv splitskog AFCU.

Nažalost, dvoranski sportovi još uvijek nisu dobili zeleno svjetlo za povratak publike na utakmice pa će u ovoj utakmici izostati podrška s tribina našim igračima.

S obzirom da je tek jučer donešena odluka da se ova utakmica igra bez publike, Bad Blue Boysi pozivaju navijače Dinama da naš klub podržimo makar simboličnom kupnjom “ulaznica” tj donacija u iznosu od 10 kuna.

Neka nam cilj bude prodati 3000 ovakvih “ulaznica” i “puna dvojka” u kojoj se igra ova utakmica! To bi bila prava poruka ohrabrenja našim igračima, a dalje je onda sve na njima.

Uplatnice sa žigom Bad Blue Boysa se od danas mogu uzeti u BBB Fan shopu ili skinuti u pdf-u.

BAD BLUE BOYS“


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter