Bivši crnogorski napadač novi član stručnog stožera Rijeke

Foto: HNK Rijeka

Nakon što su klupu Rijeke preuzeli Dragan Tadić i Fausto Budicin njima se kao pomoćni trener u stožeru pridružio Radomir Đalović. Bivši crnogorski napadač je svojevremeno bio član kluba s Kantride za kojeg je upisao 87 nastupa pri tome postigavši 37 golova.

– “Poziv Rijeke se ne odbija, hvala svima na ukazanom povjerenju, presretan sam i teško mi je nešto više reći. Ovo je moj klub, ovo je moj grad. Tu sam da pomognem mojoj Rijeci, Draganu i Faustu, hvala Damiru Miškoviću na povjerenju. Uživao sam u Rijeci kao igrač, Rijeka je uvijek bila moj klub i ovdje sam se uvijek odlično osjećao. Vjerujem da mogu puno pružiti i u novoj ulozi i još jednom hvala svima u klubu na prilici,”, rekao je Radomir Đalović po dolasku na Rujevicu.

39-godišnjak je kopačke o klub objesio prije dvije godine, a u bogatoj karijeri u Hrvatskoj je igrao i za Zagreb dok je u dresu nacionalne momčadi u 27 utakmica zabio sedam pogodaka.

Uz Tadića, Budicina i Đalovića u stručnom stožeru Rijeke će biti i trener vratara Gojko Mrčela te kondicijski stručnjak Aris Naglić koji je nakon odlaska s Rujevice radio u slovenskom Mariboru i danskom Vejleu.