Cibalia javnim natječajem traži novog predsjednika

Nadzorni odbor HNK Cibalia Vinkovci je raspisao javni natječajem kojim traži novog predsjednika Uprave nakon što se dosadašnji vršitelj dužnosti Josip Kuterovac definitivno povukao s tog mjesta na kojem je bio od veljače ove godine nakon ostavke Tome Bobeka.

Vinkovački klub iduće godine slavi 100. obljetnicu od osnutka u nikad težoj situaciji obzirom da su u netom završenoj sezoni ispali iz HT Prve lige, a potom im je i uskraćena licenca pa će iduće sezone igrati u 3. HNL istok što je amaterski rang natjecanja zbog čega su automatski raskinuti svi postojeći ugovori s igračima.

Osim toga klub se nalazi i u teškoj financijskoj situaciji obzirom da je prema informacijama koje su objavile Sportske novosti revizorsko izvješće koje je obuhvatilo razdolje do 31. svibnja 2018. godine pokazalo da su ukupne obveze kluba veće od 11 milijuna kuna.

Uvjeti natječaja:

Izvor: HNK Cibalia


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter