Dambrauskas uputio oproštajnu poruku navijačima Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Litavski stručnjak Valdas Dambraukas se putem instagram profila obratio javnosti nakon što je završena njegova epizoda na klupi Hajduka.

U emotivnoj poruci koju prenose Sportske novosti je poručio:

“Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam… Zahvalnost, ponos, obožavanje… samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Otišao sam u raj, i da, mogu vam potvrditi da postoji. Vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam iskusio u svom životi do sada ne može se usporediti s ovim. Samo želim reći koliko smo moja obitelj i ja zahvalni svim ljudima koji su nas podržavali na ovom putu… Igračima (stvorili smo nešto što će nas povezivati ​​do kraja života), osoblju, upravi i svim zaposlenicima u klubu (međusobnom poštovanje koje smo imali neće nikad nestati) … Navijači… Euforija, očaj, ljubav, vjera, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala vam na prilici da dotaknem povijest ovog velikog kluba i budem dio vaše zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek vas pratiti, uvijek sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Uvijek će mi nedostajati ovaj osjećaj dizanja adrenalina na dan utakmice, navijača koji stoje u redovima na ulicama kako bi pozdravili igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, kako Torcida prije utakmice pjeva Dalmacijo… I to nikad neću zaboraviti! Sjećanja nikada neće biti izbrisana… Svaki sam dan imao privilegiju voditi ovaj klub i to će mi ostati jedno od najvećih postignuća u životu. Zauvijek. Ja ne mogu drugo…”

Dambrauskas je na Poljudu proveo nešto više od deset mjeseci, a ostat će upamćen po osvojenom Hrvatskom nogometnom kupu čime je splitskom klubu nakon devet godina donio trofej. Ukupno je vodio 38 službenih utakmica i pri tom je ostvario 23 pobjede, 8 remija i 7 poraza.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter