Search
Close this search box.

Dario Šimić dobio funkciju u Dinamu

Screenshot: RTL / YouTube

Na trećoj sjednici Izvršnog odbora Dinama, održanoj 10. travnja 2024. godine, IO je raspravljao o dospjelim i nedospjelim potraživanjima i obavezama kluba, izvješću RDG plana za 2024. godinu, funkcioniranju stadionske infrastrukture i analizirao funkcionalnost VIP loža na stadionu Maksimir, objavio je zagrebački klub.

Predsjednici osnovanih Odbora dali su kratko izvješće o radu svakog pojedinog odbora, a na samoj sjednici imenovani su i članovi odbora za sponzorstva koje će biti u sljedećem sastavu:

  1. Zrinko Hržić – predsjednik
  2. Dario Šimić – potpredsjednik 
  3. Marko Njavro
  4. Mario Petrović
  5. Robert Penezić
  6. Igor Arlović
  7. Hrvoje Slade

Odbor je na sjednici obznanio kako je jedan od osnovnih ciljeva Odbora za sponzorstva izgraditi te strateški razvijati sustav putem kojeg će se kontaktirati svi potencijalni partneri GNK Dinamo te sustavno jačati baza dugoročnih i relevantnih sponzora. Uvidom u dosadašnji rad s partnerima unutar GNK Dinamo zaključeno je da, uz dobre rezultate u tom segmentnu poslovanja, postoji prostor za napredak. 

– Uz uspostavu samog sustava koji će biti dugoročno održiv i usklađen s tržišnim praksama, inicijalna ideja je da GNK Dinamo vlastitim proaktivnim pristupom otvori i inicira komunikaciju te kontaktira potencijalne partnere i sponzore. Navedeno se primarno odnosi na čitav niz relevantnih hrvatskih kompanija iz svih značajnih sektora, kao što su primjerice energetika, maloprodaja, autoindustrija, financijska i prehrambena industrija te druge. Prilikom pripreme samih ponuda za sponzorstva iste je potrebno prilagoditi svakom potencijalnom partneru. Obzirom na sponzorski potencijal te snagu i prepoznatljivost brenda GNK Dinamo i izvan granica te na globalnom nivou, uz partnere s domaćeg tržišta paralelno će se kontaktirati i kompanije izvan Republike Hrvatske. Kao rezultat sustavnog te proaktivnog pristupa, zajedno s već započetim pregovorima s partnerima od strane GNK Dinamo, težit ćemo povećanju sponzorskih prihoda od 70% do 100% u 2024. godini u odnosu na 2023. godinu. – izjavio je nakon sjednice predsjednik Odbora za sponzorstva g. Zrinko Hržić za službene stranice Modrih.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter