Derbi koji pretvara snove u stvarnost!

Foto: Naš Hajduk

Simbol Vukovara, djevojčica u plavom kaputiću, ujedno je i vatrena navijačica Bijelih. Gošća kluba na derbiju s Dinamom bila je Željka Jurić Mitrović koja je dolaskom na utakmicu Hajduka ostvarila veliku želju, a pobjeda u sjajnoj atmosferi je sve dodatno začinila.

Kao uvod u derbi Željku je u navijačkom Parku dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

Ista takva pločica ostat će zauvijek dio parka Za sva vrimena i sa slova K Parka dočekivati sve nove generacije navijača koji će među elementima tražiti poznata imena koja su svoju povezanost s Hajdukom zabilježili imenom tik do Bajde i Frane u parku svih navijača Hajduka.

 “Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom”, otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.

Uz samo mjesto u Parku Željka se osvrnula na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

– “Jako sam ponosna, prije svega bi se zahvalila Hajduku na pozivu. Danas na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga”, emotivno je istaknula Željka.

Dodatnu emociju svakako će izazvao je i huk punog stadiona na derbiju s Dinamom.

– “Moram priznati da noćas baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici!”, rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice svi snovi postati stvarnost.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter