Do tisuću navijača dozvoljeno na tribinama srpskih stadiona

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Crne Gore i Srbija je odlučila dozvoliti nastavak nogometnih natjecanja uz prisustvo ograničenog broja gledatelja na stadionima.

>> Crnogorska liga nastavlja se s gledateljima na stadionima

Super liga se nastavlja od 29. svibnja u izmijenjenom formatu pa se neće igrati predviđeno doigravanje nego samo četiri preostala kola osnovnog dijela sezone.

U tim utakmicama će odlukom Kriznog stožera, kojim je predsjedala predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, na tribinama moći biti do 1.000 gledatelja koji će se pri tome morati držati upute o držanju fizičke distance od najmanje jednog metra. Ova odluka stupa na snagu od 1. lipnja pa se neće moći primijeniti na susretima 27. kola koji su na rasporedu od 29. do 31. svibnja.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je zasad drugačijeg stava od kolega od susjednih zemalja pa je danas potvrdio odluku da u nastavku sezone još uvijek neće biti dozvoljeno prisustvo gledatelja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter