Futsal Dinamo i Crnica pomažu mladoj obitelji tragično preminulog Domagoja

Foto: BBB
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo će ovog petaka, s početkom u 20.15, u dvorani 2 Doma sportova dočekati ambicioznog novopečenog prvoligaša Crnicu iz Šibenika koja je prvenstvo otvorila neočekivanim remijem (7:7) na gostovanju kod aktualnog prvaka i sudionika Elitne runde Lige prvaka, Nacionala.

Osim velike sportske važnosti za obje momčadi, utakmica će imati još jedan, bitniji značaj. Susret će se odigrati u sklopu humanitarne akcije za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića.

Domagoj je tragično preminuli 29-godišnjak koji je iza sebe ostavio ženu i troje djece, a Futsal Dinamo i Crnica ovom utakmicom žele pomoći njegovoj mladoj obitelji koja se nalazi u teškoj situaciji.

Na utakmici će biti organizirana humanitarna tombola. Minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a svatko tko ga ispuni ući će u konkurenciju za originalni dres Futsal Dinama s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše. Druga nagrada je godišnja ulaznica za utakmice kluba, a treća je runda Karlovačkog (četiri pive) za svoje društvo.

Također, na ulazu u dvoranu bit će postavljene plave kutije u koje će posjetitelji moći ostaviti svoje donacije.

Vrata popularne Dvojke otvaraju se u 18 sati, a za svu djecu do 13 godina, za koje je organiziran i Dinamov dječji kutak, ulaz je besplatan.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email