Futsal Dinamo nogometnim spektaklom ponovno zapalio Zagreb

Foto: Futsal Dinamo

Na jedinstvenoj lokaciji na zagrebačkoj Šalati u samom centru Zagreba završena je šesta Dinamova Šalata na kojoj Futsal Dinamo tradicionalno početkom rujna na navijačko malonogometnom spektaklu obilježava početak futsal sezone.

Ovaj put u Zagrebu je gostovao Milano Calcio A5, talijanski prvoligaš u kojeg su prije dvije godine iz Dinama prešli Sadat Ziberi i Matej Horvat. Dinamo je na kraju slavio s nogometnih 2:0 pogocima Mihovila Prgometa u prvom dijelu i mladog Jure Jakovljevića u posljednjoj minuti utakmice.

Bad Blue Boysi ponovno su iskazali impresivne navijačke sposobnosti te su bez ikakvog incidenta više od tri sata navijali za svoj Dinamo.

Zagrebačkoj publici predstavila su se tri Dinamova ovosezonska pojačanja. Novi Plavi 9 Robert Grbić odigrao je vrlo dobru utakmicu, kao i novi prvi vratar Modrih Mario Herceg.

U 26. minuti utakmica je prekinuta kako bi se klub oprostio od dugogodišnjeg vratara Gorana Škorića koji je otišao u zasluženu mirovinu, a kojemu je prigodan poklon udijelio Matija Đulvat iz Futsal Dinama i predstavnik grupe Bad Blue Boys.

Foto: Futsal Dinamo

Što se tiče Trofeja Dinamo, naslov u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa Meteora Futsal nakon boljeg izvođenja penala nad Playboxom, a penali su odlučili pobjednika i veteranskog dijela turnira. Čarobna Frula je, nakon 0:0 u regularnom dijelu, nadvisila Megaton Music. Izvjesno je jedino bilo žensko finale u kojem su prvakinje Hrvatske, igračice Alumnusa, sa 6:0 svladale djevojke iz NK Dinamo Osekovo.

Foto: Futsal Dinamo

Titulu Josip Kuže za najboljeg igrača natjecanja dobili su Dominik Brletić (Meteora, seniori), Alen Klakočer (Čarobna Frula, veterani) i Natalija Hubak (SC Flegar, žene). Nagradu Dražan Jerković za najboljeg strijelca dobili su Marko Korečić (Vulkanizacija Mario, seniori), Miro Fabijan (HR Tuning, veterani) i Marija Žagar (SC Flegar, žene), dok su titulu Ivan Turina za najboljeg golmana osvojili Tomislav Hercigonja (Playbox, seniori), Alen Jukić (Megaton, veterani) i Ana Kunštek (Dinamo Osekovo, žene).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter