Hajduk će se projektom “Uvik u srcu” odužiti svojim pretplatnicima

Grafika: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Obzirom da će se nastavak nogometne sezone prema zasad važećoj odluci državnih vlasti igrati pred praznim tribinama iz Hajduka su osmislili projekt ”Uvik u srcu” kojim žele na poseban način zahvaliti svojim vjernim pretplatnicima za natjecateljsku sezonu 2019/20. Cilj projekta je okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu kako bi im iskazali ljubav i poštovanje u trenucima kada momčad ne može igrati pred svojim navijačima. 

Tako će se sva imena pretplatnika za ovu sezonu bit upisana u tisuće srca koje će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili njihov izostanak, podršku i huk koji dolazi sa svih tribina Poljuda – navode s Poljuda. 

Svi oni pretplatnici koji zbog zaštite privatnosti i osobnih podataka ne žele da se njihovo ime pojavi među brojnim crveno-plavim srcima mogu poslati svoje ime i prezime na mail zastita.podataka@hajduk.hr zaključno s petkom 29. svibnja u 12 sati. Naime, upravo taj dan svako srce pretplatnika će dobiti mjesto ”pod suncem” Istoka koje će spremno čekati prvi sučev zvižduk protiv zaprešićkog Intera, prvog protivnika Bijelih u nastavku sezone – pojašnjavaju iz Hajduka.

Također, Hajduk je svojim pretplatnicima osigurao jedinstveni popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima (Poljud i Grad) te putem web shopa – zaključuje se u objavi splitskog kluba.

Nogometni kolektivi diljem Europe se na razne načine pokušavaju odužiti svojim pretplatnicima koji zbog pandemije koronavirusa ne mogu konzumirati kupljenu ulaznicu. Neki od njih poput španjolskih prvoligaša Getafea, Leganesa i Espanyola su svim ovosezonskim pretplatnicima ponudili mogućnost gratis pretplate za sezonu 2020./21.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email