Igor Bišćan produžio ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, i izbornik mlade reprezentacije, Igor Bišćan, dogovorili su danas produljenje vrlo uspješne dosadašnje suradnje, priopćeno je iz Saveza.

Kustić i Bišćan potpisali su novi ugovor prema kojem će aktualni izbornik hrvatske U-21 reprezentacije ostati na kormilu mladih Vatrenih do kraja ciklusa koji uključuje Europsko prvenstvo 2025. godine.

Bišćan je preuzeo mladu reprezentaciju u listopadu 2019. godine te se potom uspješno plasirao na Europsko prvenstvo, gdje je upisao pobjedu u skupini (prvu u povijesti mlade reprezentacije na završnim turnirima), a pritom je plasmanom u četvrtfinale ostvario najveći uspjeh u povijesti U-21 reprezentacije.

Pod njegovim vodstvom, mladi Vatreni perfektno su krenuli u novi kvalifikacijski ciklus u kojem su u šest utakmica upisali maksimalnih 18 bodova.

– “Zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza na ukazanom povjerenju meni i mom stožeru. Od prvoga dana imamo odličnu podršku Saveza i drago mi je što to vraćamo dobrim rezultatima. Raduje me rad s našim najboljim mladim igračima, koji uz veliki talent pokazuju i volju za učenjem i napretkom, što je preduvjet za daljnji uspješan razvoj. Uvjeren sam da i u aktualnoj generaciji imamo igrače koji će jednoga dana pridonijeti uspjesima A reprezentacije, što nam je najvažniji cilj, a pritom naravno želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate, počevši od plasmana na Europsko prvenstvo 2023. godine”, izjavio je izbornik Igor Bišćan.

– “Igor je do sada odradio zaista sjajan posao s mladom reprezentacijom te je svojim rezultatima i odnosom prema poslu zaslužio produljenje ugovora. Iza Igora je iznimna igračka karijera, a kao trener je već na nekoliko mjesta potvrdio da zna istodobno stvarati i igru i rezultat – uvjeren sam da je ta kombinacija Igorovog igračkog iskustva i trenerskog dara odlična za naše mlade reprezentativce, što se vidi i na rezultatima mlade reprezentacije. Igoru i njegovom stožeru, kao i cijeloj našoj reprezentaciji, želim puno sreće u nastavku kvalifikacija, pri čemu će, kao i do sada, imati punu potporu HNS-a”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter