Iranac Sadegh Moharrami novi igrač Dinama

gnkdinamo.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Majera jutros, Dinamo je potvrdio još jedno pojačanje za novu sezonu. Radi se o Irancu Sadeghu Moharramiju koji dolazi iz iranskog Pereseplisa.

Moharrami je 22-godišnji Iranac koji igra na poziciji desnog beka. Dolazi iz iranskog Persepolisa s kojim je osvojio titulu prvaka u tamošnjoj ligi. Trenirao ga je hrvatski strateg te nekadašnji trener Dinama Branko Ivanković. U sezoni koja je za nama Sadegh je odigrao 23 utakmice u prvenstvu gdje je upisao dvije asistencije, dvije utakmice u Hazfi Cupu, te sedam u azijskoj Ligi prvaka.

Moharrami je u Persepolisu od ljeta 2016. godine, kada je došao iz iranskog drugoligaša Malavana, čiju je omladinsku školu prošao. U Malavanu je odigrao ukupno 37 utakmica, dok je za Persepolis u dvije godine odigrao ukupno 63 utakmice. Sadegh je bio član mlađih uzrasta iranske reprezentacije, odigrao je četiri utakmice za U17 reprezentaciju, te jednu za U19, dok debi za A selekciju još nije dočekao.

Ugovor je potpisan na pet godina, a nakon potpisa iranski nogometaš je izjavio:

Presretan sam dolaskom u Zagreb, potpisao sam ugovor s najvećim hrvatskim klubom. Želim pomoći Dinamu ostvariti ciljeve ove sezone i igrati u UEFA europskim natjecanjima.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email