Ivan Delić se obvezao na vjernost Šibeniku do ljeta 2025. godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novi napadač Šibenika postao je Ivan Delić koji je s klubom sa Šubićevca dogovorio suradnju za sljedeće četiri sezone. 22-godišnjak je prošlih šest mjeseci bio igrač Slaven Belupa za kojeg je u 14 nastupa postigao jedan gol, no Farmaceuti nakon završetka sezone nisu aktivirali opciju produženja suradnje zbog čega je Delić postao slobodan igrač.

U pripreme za novu sezonu je tako ušao s Hrvatskom udrugom Nogometni sindikat koja je organizirala kamp za profesionalne igrače bez ugovora. Ubrzo je od strane Narančastih pozvan na probu te je bio strijelac u pripremnom srazu sa Spartakom iz Moskve čime je zadovoljio trenera Marija Rosasa.

Delić je prošao omladinsku školu Hajduka te je za prvu momčad debitirao u listopadu 2017. godine na koncu upisavši 18 nastupa u kojima nije uspio postići prvijenac. Veći doprinos je dao u dresu druge momčad gdje je u 43 nastupa zabio 16 golova. S Poljuda je slan na posudbe u Istru 1961 i Varaždin prije nego što je početkom godine prešao u Slaven Belupo.

Šibenik je osim s Delićem danas potpisao ugovor i s polivalentnim braničem Juanom Camilom Mesom koji je prošlu sezonu na Šubićevcu boravio kao posuđeni igrač Americe de Cali. 23-godišnjak je nakon raskida ugovora s kolumbijskim klubom dogovorio suradnju s Narančastima za sljedeće tri godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email