Jakov Medić novi stoper Ajaxa

Foto: Ajax

Hrvatski nogometaš Jakov Medić svoju će nogometnu karijeru nastaviti u redovima nizozemskog velikana, amsterdamskog Ajaxa, prenio je HNS.

Uprava Ajaxa potvrdila je transfer hrvatskog braniča Jakova Medića, koji se sastavu iz Amsterdama priključuje iz njemačkog drugoligaša St. Paulija, u kojemu je igrao protekle dvije sezone. Prema neslužbenim informacijama njemačkom klubu će pripasti odšteta od tri milijuna eura.

24-godišnji Medić je nakon nogometnih početaka u Hrvatskom dragovoljcu, Zagrebu i Istri 1961 igrao za Lučko i Vinogradar, a potom se zaputio u Njemačku, gdje je prije St. Paulija igrao za Nurnberg i Wehen Wiesbaden.

“Sada kada sam dobio ovakvu priliku u ovako velikom klubu, svakako ću je pokušati iskoristiti”, poručio je Medić za klupske stranice po potpisu ugovora, koji je sklopljen do 2028. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter