Meszaros: Financijska ulaganja u NK Osijek se nastavljaju

Foto: NK Osijek

Nakon što je proteklog tjedna Ivan Meštrović napustio funkciju predsjednika NK Osijek, a na kojoj ga je zamijenio Ferenc Sakalj, održana je i redovna izborna skupština dioničara kluba na kojoj je imenovan novi saziv Nadzornog odbora. Većinski vlasnik kluba je tvrtka NK Os d.o.o. koja ima 97,07% dionica, a njeni vlasnici su Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Ivan Meštrović.

>> Nimčević potvrdio kandidaturu, Osijek preuzeo tvrtku FM20 i za direktora postavio Andočija – drugog kandidata za člana Nadzornog odbora kluba

NO kluba će u sljedeće četiri godine činiti dosadašnji članovi Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Mihaly Takacs te Dražen Nimčević i Janoš Andoči koji su zamijenili Zlatka Andrića i Damira Gojanovića.

Nakon završetka skupštine većinski vlasnik kluba Lorinc Meszaros je za službene stranice Bijelo-plavih rekao: “Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje u izgradnji. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No, prvo moramo razgovarati sa svim suradnicima u Klubu i na kraju predstaviti svoj program rada za iduće razdoblje. Dakle, samo je jedna poruka – idemo dalje!”

Meštrović je napustio funkciju prvog čovjeka NK Osijek, ali je ostao na položaju predsjednika udruge Škola nogometa NK Osijek koja je formalni investitor izgradnje stadiona i kampa na Pampasu, a čiji je završetak predviđen u ljeto 2021. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter