Mioč i Valentić zbog dugovanja raskinuli ugovore s Hrvatskim dragovoljcem

Screenshot: You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Benedik Mioč i Tomislav Valentić više nisu igrači Hrvatskog dragovoljca. Obojica su iskoristila pravo da dobiju slobodne papire nakon što klub iz Sigeta nije podmirio financijska dugovanja prema njima.

Prema propisima Hrvatskog nogometnog saveza nogometaš može jednostrano raskinuti ugovor s klubom ukoliko mu se duguje plaća više od dva mjeseca. U tom slučaju novom klubu mogu pristupiti nakon 15 dana.

Mioč je Dragovoljcu pristupio u kolovozu prošle godine te je u proteklom periodu zabilježio 17 nastupa u kojima je postigao dva zgoditka. 27-godišnji zadnji vezni u Hrvatskoj je još nosio i dres Osijeka, Segeste, Višnjevca i Belišće, a bio je i član mađarskog Puskasa i moldavskog Sheriffa.

Valentić je pak crni dres nosio protekle dvije godine te je u aktualnoj sezono upisao pet nastupa i dvije asistencije. 27-godišnji lijevi bočni je prve profesionalne nogomete korake napravio u Slaviji iz Pleternice, a potom je igrao u Sesvetama, Lokomotivi, Inter-Zaprešiću i Dubravi. 

Nakon 20 kola HT Prve lige Crni se nalaze na posljednjem mjestu ljestvice sa samo sedam osvojenih bodova te su od pretposljednje Istre 1961 udaljeni čak 11 bodova razlike tako da su jednom nogom već zakoračili prema povratku u Drugu HNL.

Osim Mioča i Valentića najavljen je i odlazak Vinka Petkovića i Tomislava Štrkalja koji još uvijek nije formalno proveden. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter