Search
Close this search box.

Mislav Karoglan odabrao svoje pomoćnike

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajdukov trener Mislav Karoglan izabrao je pomoćnike koji će činiti njegov stručni stožer nakon što je u utorak imenovan glavnim trenerom prve momčadi Hajduka, objavljeno je s Poljuda. 

Pomoćnici glavnog trenera bit će dosadašnji trener Primorca iz Biograda Dragan Blatnjak i dosadašnji trener kadeta Bilih Jure Ivanković, a za individualni rad i prekide zadužen je njegov stalni suradnik Goran Karoglan. Trener vratara je Darko Franić, kondicijski trener Antonio Plenča dok je za rad s ozlijeđenim igračima zadužen Šime Veršić. 

Analitičari u stožeru prve momčadi su Antonio Sebežević i Bruno Baćina. Stožer će premijeru imat već sutra kad Hajduka u sklopu 13. kola SuperSport HNL-a od 18 sati gostuje u Koprivnici gdje će odmjeriti snage sa Slaven Belupom. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter