Mjere štednje i u Slaven Belupu

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Slaven Belupo je posljednji u nizu od hrvatskih prvoligaša koji je potvrdio da je s igračima, trenerima i zaposlenicima dogovorio smanjenje primanja kako bi što lakše prebrodio negativne ekonomske posljedice koje je prouzročila pandemija koronavirusa.

U priopćenju kluba se navodi: “Nogometni klub Slaven Belupo ovim putem želi obavijestiti javnost kako su igrači, treneri i zaposlenici jednoglasno prihvatili odluku Uprave kluba o nužnom smanjenu plaća zbog situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19. Novonastala situacija i kriza u Hrvatskoj prouzrokovana pandemijom utjecala je na mnoge, pa tako i na naš klub. Poduzete mjere bile su nužne kako bi se osigurala financijska stabilnost i održivost kluba, kao i da bi se zadržala radna mjesta u klubu. Veseli činjenica da smo do dogovora stigli izrazito brzo što pokazuje zajedništvo i odličnu atmosferu u klubu, ali i svjesnost situacije. Hvala svim igračima, trenerima i zaposlenicima u klubu na pokazanoj odgovornosti i razumijevanju! Idemo Slaven!”

Konkretne podatke Farmaceuti nisu iznijeli pa je javnost ostala uskraćena za podatke o kolikom se točno smanjenju primanja radi te za koje razdoblje se odnosi. Prethodno su javno mjere štednje potvrdili i Osijek, Rijeka, Hajduk, Dinamo i Istra 1961.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter