Mladi reprezentativac Francuske pojačao obranu Lokomotive

Foto: NK Lokomotiva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Lokomotiva je u završnici prijelaznog roka realizirala dolazak mladog francuskog stopera Thea Barbeta. 20-godišnjak je na Kajzericu stigao iz Dijona, a sklopio je suradnju za sljedeće dvije sezone.

Mladi nogometaš je prošao omladinske selekcije reprezentacije Tricolora pa je tako od U15 do U19 vrste zabilježio 27 nastupa. Član Dijona je bio proteklih pet godina, no nikad nije upisao službeni nastup u prvoj momčadi. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u trećeligašu Bastiji-Borgo gdje je upisao minutažu u 21 utakmici. U klubu naposljetku nije ostao obzirom da su ispali u niži rang natjecanja.

Momčad koju vodi Silvije Čabraja je osim Barbeta u finišu prijelaznog roka postala jača i za golmana Ivana Nevistića i napadača Sandra Kulenovića koji su stigli na posudbu iz Dinama.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter