Search
Close this search box.

Neven Đurasek karijeru nastavlja u Šahtaru

Foto: Šahtar Donjeck

Hrvatski nogometaš Neven Đurasek novi je član Šahtara iz Donjecka u kojeg je stigao iz Dinama dogovorivši ugovor na dvije godine. Plavima neće pripasti odšteta, ali imaju pravo na postotak od njegova eventualnog budućeg transfera. 23-godišnji veznjak je tako slijedio novog trenera Rudara Igora Jovićevića s kojim je prošle sezone kao posuđeni igrač surađivao u Dnipru-1.

Đurasek je prve nogometne korake napravio u Varaždinu prije nego što je u ljeto 2015. godine preselio u Dinamo, no u proteklom periodu je za prvu momčad Dinam upisao samo tri nastupa. Afirmaciju je prošlih sezona tražio na posudbama u Lokomotivu, Varaždin, Dnipru-1 te naposljetku ljubljanskoj Olimpiji. Bio je i mladi reprezentativac Hrvatske te je za U21 vrstu odigrao pet utakmica u kojima je postigao jedan pogodak.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter