Search
Close this search box.

NK Osijek dobio nove članove Uprave i Nadzornog odbora

Foto: NK Osijek

Nogometni klub Osijek s.d.d. održao je u srijedu 16. lipnja redovnu godišnju Skupštinu društva na kojoj je većinski dioničar usvojio izvješća Uprave, Nadzornog odbora te financijsko izvješće, objavljeno je na službenim stranicama kluba. Imenovani su novi članovi Nadzornog odbora gospodin Deák Gábor i gospodin József Dr. Polyáka.

Nadzorni odbor kluba sada čine Janoš Andoči (predsjednik Nadzornog odbora Društva), Dražen Nimčević (zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Društva), Laszlo Szijj (član Nadzornog odbora Društva), Deák Gábor (član Nadzornog odbora Društva) i József Dr. Polyák (član Nadzornog odbora Društva).

Istoga dana Nadzorni odbor je elektronskim putem održao i sjednicu na kojoj su donesene odluke kojom su za članove Uprave imenovani Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar, koji će u idućem trogodišnjem razdoblju obnašati dužnost i direktora Društva. Upravu kluba sada čine Ferenc Sakalj kao predsjednik Uprave, te Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar kao članovi Uprave.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter