Nogometaši Rijeke započeli s treninzima na Rujevici

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon hajdukovaca i nogometaši Rijeke su započeli s radom u trening kampu na Rujevici. U strogo kontroliranim uvjetima i unaprijed određenim pravilima ponašanjima koji zadovoljavaju sve uvjete u vrijeme pandemije koronavirusa, odradili su prvi trening nakon više od mjesec dana.

Igrači su trenirali u nekoliko skupina, te su na Rujevicu dolazili u različitim terminima. Na rasporedu je bio uvodni trening kojem je prisustvovalo 15 nogometaša koji se trenutno nalaze u Rijeci i okolici.

–  Lijep je osjećaj vratiti na se na Rujevicu. Teško se sada pripremiti za nešto jer ne znamo kad će se nastaviti prvenstvo. Iskoristit ćemo mogućnost dolaska u kamp da možemo odrađivati individualne treninge. Dobar  je osjećaj biti ovdje – rekao je kapetan Alexander Gorgon.


Trening su vodili pomoćnik Danko Matrljan i kondicijski trener Aris Naglić obzirom da se Simon Rožman zajedno sa svojim prvim suradnikom Alešom Kačičnikom tek treba vratiti iz Slovenije nakon čega mora ići u samoizolaciju. Isto očekuje i Jao Escovala koji je protekli period bio u Portugalu te Felipea Piresa koji je boravio u Njemačkoj. Domagoj Pavučić, Nino Galović i Franko Andrijašević se pak u Rijeku vraćaju nakon što dobiju e-propusnice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter