Search
Close this search box.

NOVI UGOVORI Varaždin produžio suradnju s dva pouzdana igrača

U NK Varaždinu su nastavili sa slaganjem momčadi za novu sezonu. Nakon Ivana Nekića, Antonija Boršića, Nike Domjanića, Michelea Šege, Luke Jelenića i Igora Postonjskog potpis na novi ugovor su stavili Oliver Zelenika i Mario Marina. Pouzdani vratar je dogovorio suradnju do konca svibnja 2026. godine dok se veznjak obvezao na godinu dana kraće razdoblje.

Zelenika je član kluba iz grada baroka od veljače 2020. godine te je u proteklom periodu upisao 84 nastupa u kojima je primio 130 golova, a u 20 navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom. 30-godišnjak je jedan od najbitnijih kotačića momčadi koju vodi Nikola Šafarić što je izazvalo i pažnju stranih nogometa pa se protekle zime dovodio u vezu s transferom u njemačku Bundesligu što se na koncu nije realiziralo.

Marina je pak čvrst stup u sredini terena koji je na stadion Varteksa pristigao prošlog ljeta, a od tada je zabilježio 19 nastupa. S 34 godine na leđima prenosi potrebno iskustvo mlađim suigračima što je bilo dovoljno da se s njim produži suradanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter