Patrik Kolarić u svojoj tek trećoj Prva HNL utakmici dobio čast suditi derbi Dinama i Hajduka

Foto: Pixabay

Određene su službene osobe za posljednje kolo 31. izdanja HT Prve lige u kojem se igra i najveći derbi hrvatskog sporta u kojem se u subotu s početkom u 20 sati na Maksimiru sastaju novi stari prvak Dinamo i drugoplasirani Hajduk.

Čast suditi veliki derbi dobio je 27-godišnji Čakovčanin Patrik Kolarić, koji je svoj Prva HNL debi imao pred nekoliko kola kada je u okviru 31. dijelio pravdu u 2-1 slavlju Šibenika nad Slaven Belupom.

Kolarić je prošle sezone debitirao u Drugoj HNL, a svoj streloviti uspon sada će nakon osim spomenutog sraza na Šubićevcu, te poslije suđenja i u 0-2 slavlju Gorice nad Dragovoljcem u 35. kolu, svoju debitantsku sezonu zaključiti suđenjem derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Pomoćnici će mu u subotu biti Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Marjan Tomas iz Osijeka, dok su za VAR i AVAR uloge određeni Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca i Goran Pataki iz Đakova. Delegat derbija je Ante Vučemilović, a kontrolor suđenja će biti predsjednik komisije nogometnih sudaca – Bruno Marić.

Kompletna lista delegiranih osoba za program 36. kola HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter