“Povratak na Kantridu”: Rijeka i Olimpija za spektakl pod legendarnim stijenama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak će se na Stadionu Kantrida odigrati treće izdanje utakmice “Povratak na Kantridu”, nogometaši Rijeke i Olimpije  odmjerit će snage u revijalnoj utakmici pod legendarnim stijenama.

Bit će ovo prilika za povratak na legendarnu Kantridu, stadionu na kojem je ispisana duga i uspješna povijest riječkog kluba. Rijeka je posljednju službenu utakmicu na Kantridi odigrala 19. srpnja 2015. godine u remiju protiv Slaven Belupa (3:3).

“Povratak na Kantridu izaziva emocije, posebice za nas pripadnike srednje generacije koji smo ovdje proveli dio mladosti. Kantrida budi emocije svih Riječana i Riječanki. Drago nam je da utakmica ima i humanitarnu notu u vidu akcije davanja krvi koja se održala prošle subote u organizaciji KN Armada”, rekao je Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke.

“Nakon godinu dana pauze odlučili smo organizirati da se ne bi prekinula tradicija. Hvala klubovima što se odazvali, Gradu Rijeci i svim sponzorima. Pozivam sve da dođu, pripremili smo puno iznenađenja”, izjavio je Mateo Dejak ispred KN Armada.

Ispred HNK Rijeka utakmicu je najavio Andrej Prskalo, najtrofejniji igrač riječkog prvoligaša.

“Sama utakmica na Kantridi budi posebne emocije i ima posebnu draž. Bit će zadovoljstvo igrati i pozivam sve da dođu na pravu nogometnu feštu”, poručio je Prskalo, a prisutnima se ispred kluba obratio i Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka.

“Veselimo se povratku na Kantridu, nadamo se da će publika uveličati spektakl. Zahvala i pohvala organizatoru na organizaciji utakmice u ovim zahtjevnim vremenima. Hvala Olimpiji što su se odazvali, te gradu koji je omogućio odigravanje utakmice na Kantridi”, dodao je Luka Ivančić.

Kao uvertira utakmici, snage će na pomoćnom terenu na Kantridi od 18.30 sati odmjeriti veterani Rijeke i Olimpije.

“Hvala Armadi što  nas je uključila, većina veterana Rijeke igrala je na Kantridi i to budi određene emocije kod svih nas. Počašćeni smo što možemo biti dio kao uvod u glavnu utakmicu seniora. Pozivamo sve navijače da dođu pogledati i našu utakmicu, a zatim i glavnu utakmicu”, zaključio je Vjeko Miletić za službene stranice HNK Rijeke.


Budući da se utakmica igra pod epidemiološkim mjerama, za ulaz na stadion potrebna je COVID potvrda.

Testiranje će se vršiti u Rinfo na Korzu i press centru na Stadionu Kantrida u četvrtak od 16 do 20 sati i u petak od 9 do 14 sati, te u Medicu u četvrtak i petak od 7-14 gdje možete ostvariti popust uz promokod HNKRIJEKA.

Cijene ulaznica po tribinama:

  • D tribina – 30kn, na dan utakmice 40kn (ulaznica vrijedi kao voucher za ulaznicu za sjevernu tribinu za Rijeka – Dinamo, 16.10.)
  • A tribina – 100kn, na dan utakmice 120kn
  • B i C tribina – 80kn, na dan utakmice 100kn
  • F zapad – 50kn, na dan utakmice 70kn
  • F istok – 50kn, na dan utakmice 70kn
  • E tribina (obiteljska) – 30kn (roditelj + dijete do 12 godina)
  • VIP ulaznice – na upit na kna@armada-rijeka.hr


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email