Radio Dalmacija – Za sva vrimena na hajdučkim frekvencijama

Foto: Naš Hajduk

Posebno mjesto na svečanosti dodjele zahvala donatorima u projektu “Za sva vrimena” koja je proteklog vikenda u organizaciji udruge Naš Hajduk održana na Poljudu pripalo je Radio Dalmaciji.

Najslušaniji dalmatinski radio ponosni je sponzor pionira Hajduka, dioničar i medijski partner, a odnedavno i stanovnik parka Za sva vrimena, čime se zauvijek smjestio među brojne navijače Bijelih na Poljudu.

Tom prilikom direktorica marketinga Radio Dalmacije Majom Lekšić je izjavila: “Uz Hajduk smo od samih početaka Radio Dalmacije. Hajduk nosi i izaziva najveće i najčišće emocije, slično kao što to čini i radio kao medij”.

Osim u eteru, pripadnost i povezanost s Hajdukom Radio Dalmacija je istaknula i ističe i na niz drugih načina: “Radio Dalmacija je dugogodišnji sponzor Hajduka, a uz to je i dioničar kluba još iz doba kada su to postali i brojni navijači. Povezanost s navijačkom zajednicom iskazali smo i organizacijom učlanjivanja davne 2014. godine pod nazivom „Svi smo mi Hajduk“”.

Ekipa Radio Dalmacije ne sakriva ponos jer se i njihovo ime nalazi tik uz najveće, uz Bajdu i Franu.

“Ovo je logičan slijed podrške projektu i njime smo htjeli pokazati da za sva vrimena stojimo uz svoj klub. On živi u svima nama i jako smo sretni što smo imali priliku i na ovaj način ostaviti pečat među navijačima”, zaključila je direktorica marketinga Maja Lekšić.  

Park Za sva vrimena postao je pravi rezervoar uspomena i emocija vezanih uz Hajduk. U ovom trenutku više od 2500 navijača je svoje ime rezervirali na nekom od slova navijačkog Parka, a tek oko 250 ih to još može učiniti sa 150 mjesečne donacije na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, ako žele svoje mjesto s prednje strane Parka, navode iz Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter