Search
Close this search box.

Rijeka će odigrati humanitarni susret s reprezentacijom Ukrajine

Hrvatski nogometni klub Rijeka i A reprezentacija Ukrajine u srijedu 18. svibnja od 18 sati odigrat će humanitarnu utakmicu na stadionu na Rujevici.

Iz Rijeke poručuju da “Ovom utakmicom žele staviti naglasak na važnost očuvanja mira i solidarnosti svugdje u svijetu, a posebno u Ukrajini gdje nažalost proteklih mjeseci svjedočimo velikim tragedijama koje sa sobom nosi rat.”

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij. Radi se o globalnoj platformi i prikupljena sredstva koriste se za pomoć Ukrajini.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu mogu se kupiti na zapadnoj blagajni kampa HNK Rijeka. Radnim danom blagajne će raditi od 16 do 20 sati, subotom će biti otvorene od 9 do 13 sati, dok u nedjelju neće raditi. Ulaznice će biti dostupne putem weba u nadolazećim danima. Cijene ulaznica su, zapadna tribina 70 kuna, istočna tribina 40 kuna i sjeverna tribina 20 kuna.

Reprezentacija Ukrajine je trenutno u Sloveniji gdje se priprema za polufinalni ogled play-offa za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru te će im i ovaj humanitarni susret dobro doći da u što boljem stanju dočekaju ogled sa Škotskom koji se igra 1. lipnja na Hampden Parku. Pobjednik tog dvoboja će za preostalo europsko mjesto na svjetskoj smotri četiri dana kasnije odmjeriti snage s Walesom.

U Hrvatskoj su u protekom periodu već odigrana dva humanitarna susret za pomoć Ukrajini. Na Maksimiru su se sastala dva Dinama, zagrebački i kijevski, dok je na Poljudu gostovao Šahtar.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter