Robert Palikuća postaje sportski direktor Rijeke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rijeka je odabrala nasljednika Ivana Mancea. Prema pisanju Bilda poziciju sportskog direktora kluba s Rujevice preuzima Robert Palikuća.

Riječ je 43-godišnjem Hrvatu rođenom u njemačkom Bückeburgu koji je posljednji angažman imao u 1. FC Nürnberg gdje je od travnja 2019. do srpnja 2020. godine obnašao funkciju sportskog direktora.

Prethodno je 13 godina radio u Fortuni Düsseldorf gdje je bio i šef marketinga, a potom i zadužen za prvu momčad. Tijekom 2016. godine je bio trener petoligaša TSV Meerbuscha.

U igračkoj karijeri nosio je dres nekolicine njemačkih klubova od kojih se ističu Fortuna Düsseldorf te St. Pauli.

Proteklih dana je bio u konkurenciji za novog sportskog direktora Hannovera, ali se odlučio za Rijeku. Netom nakon njegovog odlaska iz Nürnberga iz tog kluba je na Rujevicu na posudbu stigao slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter