Klupu Lokomotive preuzima Silvijo Čabraja

Screenshot: Kreator TV / You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novi trener Lokomotive je Silvije Čabraja za kojeg se vodstvo kluba odlučilo u konkurenciji Deana Klafurića i Marija Cvitanovića. 53-godišnji stručnjak s UEFA PRO licencom je tako postao nasljednik Samira Toplaka s kojim se klub s Kajzerice rastao zbog različitih pogleda oko budućih planova, a nakon što ih je varaždinski trener ostavio u najvišem rangu natjecanja.

“Vjerujem da smo povukli dobar potez. Znam da Čabraja odlično radi, apsolutno je posvećen nogometu i njegova je odanost klubu nemjerljiva. Dokaz njegova kvalitetnog rada u našoj Omladinskoj školi svakako je i spoznaja da je velik broj naših mladih igrača igrao ozbiljan seniorski nogomet još u juniorskim danima, najbolji su primjer za to Šimić, Kačavenda i Stojković, koji su iskoristili ukazanu priliku prošle sezone. Čabraja je ozbiljan trener, razumije nogomet, vojnik je kluba i morao je dobiti pravu šansu.”, rekao je direktor kluba Božidar Šikić za Sportske novosti.

Čabraja je u Lokomotivi dobro poznato lice obzirom da je proteklih godina bio koordinator Omladinske škole, a od siječnja ove godine je vodio i juniore kluba koji su netom završenu sezonu okončali na trećem mjestu Prve HNL.

Prije Kajzerice radio je u Lučkom gdje je boravio od 2008. do 2016. godine, a u dva navrata je i sjeo na klupu tadašnjeg drugoligaša tako da na klupi seniorske momčadi ima samo 23 utakmice. Prve trenerske korake napravio je u Ponikvama, a u Lokomotivi je prvi mandat imao još 2007. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email