Savez i Hajduk se nakon sastanka Jakobušića i Kustića obratili javnosti identičnim priopćenjima

Robert Matić / HNK Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Osim ždrijeba polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa danas je u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan i sastanak između predsjednika istog Marijana Kustića te predsjednika Hajduka Lukše Jakobušića.

Iako je šira nogometna javnost vjerojatno očekivala konkretniji izvještaj nakon sastanka čelnika dviju institucija domaćeg nogometa, koje od dolaska Jakobušića na čelo kluba intezivno rade na poboljšanju odnosa, i Savez i Hajduk obratili su se identičnim PR priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

“Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića po prvi puta ugostio Marijan Kustić, koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarali su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka.

Istaknuli su kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika, a prigodu su iskoristili kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter