Sezona zaključena i u Sjevernoj Makedoniji – prvak zasad nije proglašen

Foto: ffm.mk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U još jednoj europskoj državi odlučili su zaključiti nogometnu sezonu. Radi se o Sjevernoj Makedoniji čiji je savez na sjednici upravnog odbora donio odluku da se natjecanja u ligama i kupu definitivno prekidaju, a prvak države zasad neće biti proglašen iako vodeći Vardar u trenutku zastoja sezone i nakon 23 odigrana kola ima deset bodova prednosti pred drugoplasiranim Sileks Kratovom.

Odluka je donesena nakon što su testiranja igrača, koja je financirao tamošnji sindikat nogometaša, pokazala šest pozitivnih slučajeva u Renovu i Shkendiji, a Renovo je potom svoje igrače odlučio poslati u dvotjednu izolaciju. Uz to pandemija u zemlji ne jenjava pa je jučer registriran 101 novi slučaj zaraze što je drugi najgori dan od njenog početka.

Ni odluka o tome tko će ići u europska natjecanja još nije donijeta jer je upitno hoće li vodeći Vardar, kojeg napušta dosadašnji vlasnik Sergej Samsonenko, dobiti licencu za Ligu prvaka.

Sezona je prethodno definitivno prekinuta i u Nizozemskoj, Francuskoj, Cipru, Belgiji, Škotskoj, Gibraltaru, Malti, Luksemburgu, Walesu i Bosni i Hercegovini.

Ljestvica:
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter