Splitskom sucu derbi Rijeke i Osijeka

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za pet kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Derbi se igra u nedjelju od 20 sati na Rujevici kada Rijeka dočekuje Osijek, a glavni sudac utakmice će biti Duje Strukan iz Splita.

Kolo ponovno u petak od 20 sati otvara Dinamo koji će na Maksimiru odmjeriti snage s Inter-Zaprešićem, a dvoboj će suditi Damir Batinić iz Osijeka.

Subotnji program započinje od 19 sati kada se sastaju Varaždin i Lokomotiva, a susret će voditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Dva sata kasnije na Aldo Drosini će se sučeliti Istra 1961 i Slaven Belupo kojima će suditi Fran Jović iz Zagreba.

Marin Vidulin iz Kanfanara je pak određen za glavnog suca dvoboja Hajduka i Gorice koji se igra u nedjelju od 18 sati na Poljudu.

Službene osobe za 5. kolo HT Prve lige:
Izvor: prva-hnl.hr


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter