Sportska kladionica – porok ili način zarade “sa strane”?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sportsko klađenje je iz dana u dan sve popularnije. Je li razlog za to laka zarada ili potreba čovjeka za porokom? Mišljenja su različita, a vi svoje donesite sami nakon ovog teksta.

Volite li sport? Imate određeno znanje o klubovima i njihovim igračima? Vaše znanje možete unovčiti lako pomoću sportske kladionice, ali morate biti oprezni. Postoje određene stvari koje trebate znati prije nego što uložite Vaš novac na neku utakmicu. Pored procjene konačnog ishoda utakmice, treba dobro razmisliti u kojoj kladinici ćete odigrati vaš listić.

Morate znati koja kladionica:
·      Daje najbolje bonuse
·      Koja je najbolja za klađenje online
·      Što od vaših informacija zahtjeva prilikom online klađenja
… i mnogo toga.

Informacije poput ovih, ali i dosta drugih, veoma bitnih prilikom sastavljanja listića, imate kod naših prijatelja na mightytips.rs. Danas je online klađenje veoma popularno, a oni su stručnjaci u tome.

Prije svega morate znati kako registrirati svoj račun na stranici kladionice. Iako je princip isti u svim kladionicama, postoje male razlike koje vas mogu zbuniti. Zbog prevencije otvaranja više računa, kladionice traže određene osobne informacije poput JMBG-a, broja osobne iskaznice i adrese. Tek nakon toga omogućuju klađenje preko računa. Nemojte se brinuti, informacije ne dijele ni s kim, samo vas sprječavaju da preuzimate više puta bonuse koje daju novim igračima. Preporučujemo vam da nalog napravite u više od jedne kladionice, pa ovisno o ponudi birate u kojoj ćete odigrati sportsku prognozu.

Nakon uspješne registracije slijedi procjenjivanje ponuda, utakmica, kvota i margina, kako bi vaš listić bio pun pogodak.

Iako su slične, svaka kladionica daje različite ponude. Razlike možda nisu velike pojedinačno, ali kada vežete više utakmica, s velikim ulogom, dobitak se i te kako razlikuje. Za početak treba provjeriti ponuđene kvote. Ukoliko igrate samo jednu utakmicu, odabir kladionice je lak, birate onu u kojoj je kvota najveća. Međutim kada imate više događaja na listiću, obratite pažnju na umnožak kvota, a ne na njih pojedinačno.

Odlična prilika za zaradu se također krije u bonusima dobrodošlice. Svaki od pružatelja kladioničarskih usluga daje bonuse pri prvoj uplati novca na novoregistrirani račun, neki ih čak daju i prije uplate. Kao novi uživatelj ovog vida zabave i to treba provjeriti. Admiral bet je pored popisa najboljih pružatelja usluga klađenja i to napravio za vas. Bonusi su razni i ovise od toga koliko novca ćete uložiti, pa će se za svakoga naći najbolja opcija.

Pored svoje ponude, kladionice se razlikuju i po mogućim načinima uplate i isplate novca, dostupnosti korisničke podrške i raznovrsnosti sportova. Postoje situacije kada vam je potrebna korisnička podrška tijekom klađenja, pogotovo kada je listić odigran u tijeku neke utakmice. Shodno tome treba birati kladionice koje će vam biti na usluzi, putem prepiske s vašim profilom, dok traje utakmica. Ako ste jedni od onih koji više vole plaćanje karticama nego gotovinom, morate znati imate li karticu koju podržava vaša kladionica, odnosno preko koje možete uplatiti, sredstva za klađenje. Novac također možete prebaciti s kladiteljskog računa direktno na bankovni račun, tako da ni tada ne morate ići u poslovnice vašeg pružatelja kladiteljskih usluga.

Ako niste preveliki ljubitelj sporta, već više volite igrati video igrice, a ipak bi se oprobali u klađenju, postoji rješenje i za vas. Kako je e-sport u sve većoj ekspanziji iz dana u dan, tako je i klađenje na njegove utakmice sve popularnije. Najpopularnije igrice za to su LoL, Dota i CS:GO. Natjecanja širom svijeta u raznovrsnim ligama su skoro uvijek u tijeku pa je ponuda bogata, ali se nadamo da će biti još bolja.

Iskusni kladioničari vjerojatno znaju većinu od navedenog, ali je uvijek dobro poslušati dobar savjet i izvući najbolje iz njega. Tim stručnjaka Mightytips-a će s vama podijeliti informacije o najboljim kvotama, trikovima za uplatu i isplatu dobitka, novim kladionicama i specijalnim bonusima. Redovno testiraju nove strategije, prate aktualne sportske događaje, biraju najzanimljivije utakmice za odigrati i dijele informacije o njima.

Prilikom online klađenja, jako je važno da znate da ste vi i vaš novac sigurni tijekom klađenja. Trebate birati provjerene kladionice kako ne biste došli u neugodne situacije da su vaši novci “propali” ili da je listić, nakon što je pogođen, odjednom imao problem pri uplati pa tako umjesto osvojenog dobitka vi dobijete refundiran novac koji ste uplatili. Vrijeme obrade uplate i isplate sredstava je također promjenjivo, pa se ne treba brinuti ukoliko nekada prođe malo više vremena dok se zahtjev za to obradi. U najvećem broju slučajeva sve prođe u redu i bez neželjenih situacija.

Uživo online klađenje je veoma popularno u Srbiji. To je jedan od jako bitnih načina klađenja i većina kladionica ga podržava. Prednosti su što možete pratiti utakmicu u realnom vremenu i predvidjeti neke od situacija koje utječu na krajnji ishod utakmice. Na primjer ukoliko je neki od ključnih igrača u momčadi izostavljen iz postave, povrijedi se ili je odlukom sudaca izbačen s utakmice.

Sportsko klađenje, pored izvora lake zarade je također i neiscrpan izvor zabave za ljubitelje sporta. Ali, ponavljamo, morate biti veoma oprezni. Informiranje i dobri savjeti su ključni. Predlažemo da posjetite mightytips za detaljne analize i još neke od ključnih informacija koje smo mi izostavili.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email